Zvieratá bazár - Zvieratá - Fauna



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Posledné šteňa Brazilské Fily na predaj - [30. října 2014]


Narodený dňa 20.7.2014 čistokrvný fila brasileiro (brazílsky fila) zo spojenia matka: Ubá da Boa Sorte (Loba da Boa Sorte x Quilombo do Araguaya) a otec: Aliado III.da Santa Luzia (Drusa do Alufam x Galá do Embaré).
Matka: Ubá da Boa Sorte (Loba da Boa Sorte x Quilombo do Araguaya).
- plavá fenadovezená z Brazílie z legendárnej CHS da Boa Sorte z mesta Valença (Rio de Janeiro) v ktorej sa venujú chovu čistokrvných fila brasileiro od roku 1974.
- víťaz svojej kategórie na špecializovanej výstave fila brasileiro ONCEIRO 2013.
- zo strany jej otca Quilombo do Araguaya (Cauê do Aracê x Loca do Araguaya) je v jej krvných líniách niekoľko skutočne prvotriednych jedincov ako sú: Uno do Parque do Castelo, Piata do Alto Quatis, Jararacã do Amparo, Aladim III.do Amparo, Gabi Do Araguaya a samozrejme jeho matka Loca do Araguaya.
- zo strany matky Loba da Boa Sorte (Verão da Boa Sorte x Xauã do Alto Quatis) je v jej krvných líniách viacero naozajstne prvotriednych jedincov ako sú: Oleiro da Boa Sorte, Feiticeira da Boa Sorte, Cafe da Boa Sorte, Nagan do Amparo, Zulu do Engelho Velho,...
Otec: Aliado III.da Santa Luzia (Drusa do Alufam x Galá do Embaré)
víťaz svojej kategórie na špecializovanej výstave fila brasileiro ONCEIRO 2013 a 2014.
- žltý pes dovezený z Brazílie z CHS da Santa Luzia z mesta Goiânia (Goiás). Táto chovateľská stanica patrí medzi najkvalitnejšie a najúspešnejšie CHS v súčastnosti. Z jej chovu pochádzajú viaceré legendy posledných rokov akými sú brazílska šampiónka v temperamente a absolútna Brazílska šampiónka Ísis da Santa Luzia. Absolútny Brazílsky šampión a najlepší chovný pes Brazílie Mancha da Santa Luzia. Najlepšia chovná fena Brazílie Linda da Santa Luzia. Vice šampiónka Brazílie Lia da Santa Luzia. Táto chovateľská stanica bola aj vyhlásená za najúspešnejšiu CHS Brazílie.
- otec Galá do Embaré (Lohan III.do Amparo x Vida do Embaré) je v Brazílii v súčastnosti na výstavách, ako aj chovateľsky, vysoko hodnotený pes vysokých kvalít. V krvných líniách jeho predkov je možné nájsť esenciu toho najlepšieho z pôvodných línii do Engenho Velho a Amparo a prirodzene niekoľko jedincov prvotriednych kvalít ako Aladim III.do Amparo, Nagán do Amparo, Piatã do Alto Quatis,...
- matka Drusa do Alufam (Colina II do Alto Quatis x Bonierque do Ibituruna) je exkluzívnou esenciou krvných línií legendárnych CHS do Ibituruna, do Amparo a Engenho Velho. Z viacerých skutočne prvotriednych predkov v rodokmeni je pre zaujímavosť možné uviesť Jundiaquara do Parque do Castelo, Nagan do Amparo, Piatã do Alto Quatis, Balada do Ibituruna,... V súčastnosti nepochybne jedna z najkvalitnejších chovných fien v Brazílii.

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.03