Zvieratá bazár - Zvieratá - Fauna



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Anatolský pastevecký pes - Kangal - [28. června 2016]


Mezinárodně chráněná chovatelská stanice Turkish Diamond nabízí k rezervaci štěňátka plemene Anatolský pastevecký pes s PP, narozená 22.6.2016 z unikátního a jediného spojení.
Matka:O Gazel Kangal Ikinci Panter D.K.Bubu importovaná z Polska, výstavně jedna z nejúspěšnějších fen v ČR. Barevně velmi žádaného tmavého rázu, s nádherným výrazem, atletické postavy, zdravá. V chovu využita poprvé. Přátelská, nekonfliktní.
Otec: Damian von Tahlspere - odchov nejstarší a respektované chovatelské stanice u nás. Potomek psa Seacop Kert, který byl pro svoji chovatelskou vyjímečnost dovezen z Velké Británie. Damian je momentálně výstavně nejúspěšnější pes v ČR a na Slovensku. Jsme velice rádi,že jsme přesvědčili jeho milující majitele a mohl se stát otcem našich štěňátek.
Krevní linie, kterou nese po svém otci nebyla dosud v ČR využita.
Štěňátka by měla zdědit po rodičích skvělou genetickou výbavu, přátelskou a ostražitou povahu s vynikajícím hlídacím instinktem, zdraví, velice žádaný atraktivní exteriér a exkluzivitu. Žádná naše spojení nikdy neopakujeme - snažíme se ,aby se toto nádherné plemeno v budoucnu dále rozvíjelo.
Pokud hledáte nového člena rodiny, věrného kamaráda milujícího děti a domácí zvířata, nekompromisního hlídače a chcete být originální, kontaktujte nás pro více informací. Pouze vážní zájemci do výborných podmínek!

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04