Zvieratá bazár - Zvieratá - Fauna



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Entlebušský salašnícky pes - [25. září 2018]


Entlebušský salašnícky pes - Chovateľská stanica s 20ročnou tradíciou chovu Entlebušského sal. psa zadá šteniatka s PP po výborných rodičoch, rodičia šampióni, obaja HD- A, ED -0,1, OCd 0/0, PL 0/0, testované ektopické uretre v Rakúsku. Matka prvého vrhu - import Rusko CH. JCH. Fantasia iz Blagorodnogo Doma, dcéra amerického otca Chicago Northstar, otec šteniatok je Multi CH. Int. CH. GRCH. Bart from Wealth Island, obaja PRA- A, HD- A, ED 0, 1, OCD 0/0, PL 0/0 ektopické uretre vyšetrené vo Viedni. Matka druhého vrhu je JCH. CH. Honda pride of Justin ,EU -A, dcéra Multi CH. Crufts Winner, European Winner ICH. Fresh Energy Am Number One. Otec Štenatok je: CH, JcH., Dartagnan Zahrada snu, sym Multi CH. Dexter vom Afkat.EU, HD, Ed, OCd a PL vyšetrené. Testy očí na PRA - obaja A typ, teda všetky šteniatka budú mať zdravé oči na PRA, nebudú ani prenášači PRA génu. Ide o menšieho, krátkosrstého brata Bernského salašníckeho psa, výborný rodinný pes a strážca, ale nie agresívny, neuteká. Šteniatka budú čipované, pri odchode 2 x očkované, s EU pet pasom na cestovanie aj do zahraničia. Cena od EUR 700 - 1000 podľa kvality. Vystavovanie našich šteniatok novými majiteľmi nie je pre nás prioritou, ale vyžadujeme pre ne láskyplný domov. Odber v novembri, v Častej okres Pezinok, Bratislavský kraj, Slovensko.

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04