Zvieratá bazár - Zvieratá - Fauna



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: krásna Beryl opäť k adopcii - [7. září 2017]


Ponúkam na adopciu mačiatko –mačičku (nar. 7.3.2017), odobraté zo zlého a špinavého prostredia od tzv. "zberateľky mačiek".
OZ Mačky SOS zabezpečilo potrebné vet.ošetrenie.

Mačička Beryl má štíhlu postavu a dlhočizný chvost (ktorý si občas zvykne naháňať). V dospelosti to teda bude taká "izbová puma", vysoká a dlhonohá, žiadna bacuľatá plyšová guľôčka. Skôr sa stavbou tela a typom srsti podobá na plemeno egyptská mau alebo na abesínsku mačku.
Jej srsť je čierna a lesklá ako lakovaná koža (black solid), no veľmi krátka a jemná, na dotyk až saténová. Takýto typ srsti s menšou podsadou pĺzne oveľa menej.

Je to nádherná, pôvabná mladá dáma, ktorá je samostatná a rozumná. Je spôsobnejšia, ako jej extrémne prítulný kocúrsky brat, ale sama dobiedzať nepríde - musíte sa chopiť iniciatívy Vy a vziať ju do náručia. Vtedy pradie. Rada naháňa svetielko od laseru – za ním skutočne skáče ako puma do neuveriteľnej výšky. Fascinuje ju voda - dokáže sa veľmi dlho pozerať na tečúci kohútik, sledovať pračku ako perie, alebo sa Vám nasáčkuje do sprchy. Nevrhá sa do všetkého po hlave - je rozvážna.

Podpisuje sa adopčná zmluva s poplatkom (25€).
Kastrovaná, odčervená, zaočkovaná, 100% hyg.návyk a používa škrabadlo. Ponúkam ju len do interiéru.

Berylka má bračeka, krásneho leopardíka Diamonda (má samostatný inzerát), ktorý je na ňu naviazaný. Uprednostním záujemcov o obe mačiatka, no nie je to podmienka. Tieto mačiatka už mali nový domov, no ukázalo sa, že to prostredie pre ne nie je úplne vhodné, tak sú opäť voľní k adopcii.

Príďte sa kľudne na mačiatka nezáväzne pozrieť! Ohľadom info o mačiatkach volajte/píšte (ak nedvíham, zavolám späť neskôr).

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04